Eventyret om de tre brødrene

de tre legendariske brødrene som skulle gå til byen for å handle nytt og rent undertøy!

 

det var en gang tre legendariske brødre som skulle gå til byen for å handle nytt og rent undertøy. den yngste, som het “zevs”, gikk alltid med telefon i hånden og blikket låst nedover. den mellomste, som het “poseidon”, var den eneste av brødrene som var noe atletisk. han gikk alltid rundt med en vannflaske. så var det den eldste, som het “hades”, han var både den særeste og den rundeste av brødrene. han var alltid å se med en røyk i munnen.

 

zevs, poseidon og hades pleide å handle nytt undertøy fra vestkanten underwear hvert andre år. brødrene skulle til å handle en 3-pack, akkurat en til hver, så alle kunne få et nytt undertøy hver. brødrene hadde nå gått i to år uten å skifte undertøy. uansett hvor brødrene befant seg, så var det en ekkel og svett stank rundt dem. hvorfor de ventet så lenge med å skifte undertøy, det var det ingen som visste. lukten var så tykk og svett at det dannet seg sterke skyer rundt brødrene. å dusje hjalp heller ikke, de svette skyene fulgte alltid etter. det eneste som hjalp var å handle nytt og rent undertøy fra vestkanten underwear, norges beste undertøysbutikk.

 

to år hadde gått, og brødrene var klare for å endelig bli kvitt de svette skyene, som alltids var med dem. brødrene måtte skynde seg til byen før vestkanten underwear hadde stengetid. siden de hadde liten tid på seg, tenkte den mellomste broren poseidon, at de kanskje kunne prøve en snarvei gjennom skogen. poseidon stoppet, han tenkte veldig, siden ingen av dem hadde gått der før. poseidon ropte på brødrene sine: “zevs og hades! la oss komme oss til butikken så fort som mulig – vi kan ta en snarvei. hvis vi går gjennom skogen så kommer vi oss raskere til byen!”

da zevs og hades hørte dette, så de begge ned på klokkene sine. litt etter så de begge opp og nikket til hverandre.

 

på veien var det en bro over en foss, og broen skulle de krysse.

under broen bodde det grønne, fæle og skrekkelige trollet “kubus”.

kubus var notorisk kjent for sin kjærlighet for skittent undertøy.

 

først så kom den yngste av de tre legendariske brødrene og skulle over broen.
“tripp trapp, tripp trapp”, sa det i broen.

“hvem er det som dufter så godt over min bro?” skrek trollet kubus.

“åhh, jeg er “zevs”, den yngste av de tre legendariske brødrene. jeg skal til byen for å handle nytt og rent undertøy.” sa zevs, mens han så nonchalant ned på telefonen sin.
“nå kommer jeg og spiser deg!” skrek trollet kubus.

“å nei, ikke spis meg, for jeg har ikke så skittent undertøy. men vent litt her, så kommer den mellomste av mine brødrene, undertøyet hans lukter mye verre enn mitt!” sa zevs og fortsatte å se nonchalant ned på telefonen sin.
“ja, det gjør nok det!” svarte trollet kubus.
zevs tok en selfie med trollet på telefonen og fortsatte videre.

 

etter en liten stund, kom den mellomste av de tre legendariske brødrene og skulle over broen.

“tripp trapp, tripp trapp, tripp trapp”, sa det i broen.

“hvem er det som dufter så godt over min bro?” skrek trollet kubus.

“åhh, jeg er “poseidon”, den mellomste av de tre legendariske brødrene. jeg skal til byen for å handle nytt og rent undertøy.” sa poseidon, mens han drakk litt vann fra flasken sin.

“nå kommer jeg og spiser deg!” skrek trollet kubus.

“å nei, ikke spis meg, for jeg har ikke så skittent undertøy. men vent litt her, så kommer den eldste av mine brødre, undertøyet hans lukter mye verre enn mitt!” sa poseidon og drakk litt mer vann.

“ja, det gjør nok det!” svarte trollet kubus.
så atletisk som poseidon var, så sprutet han litt vann på trollet fra vannflaska og spurtet over broen før trollet visste ordet av det.

 

rett som det var, så kom den eldste av de tre legendariske brødrene og skulle over broen.

“tripp trapp, tripp trapp, tripp trapp, tripp trapp”, sa det i broen; han var så tung at det både knirket og knarket!

“hvem er det som dufter så godt over min bro?” skrek trollet kubus.

“åhh, jeg er “hades”, den eldste av de tre legendariske brødrene. jeg skal til byen for å handle nytt og rent undertøy.” sa hades, mens han tok et stort drag fra røyken sin.

dette må være han siste, tenkte trollet.

“nå kommer jeg og spiser deg!” skrek trollet kubus.

“jah, kom du, bare kom! jeg veier 170kg og er fylt med svette fra topp til tå! kommer du, så skal jeg sette meg på deg og aldri reise meg igjen!” sa hades, med en bestemt holdning og stumpet røyken sin. da han skulle tråkke på røyken, klarte han å snuble og skli, så han falt ned på broen så det smalt.

plutselig knirket det i broen, høyt! både trollet og hades ble stille. trollet var blitt forskrekket av den høye knirkingen, men likevel fristet lykken med å spise hades. broen knirket enda en gang, denne gangen virkelig høyt! “knark”, sa det i broen, og plutselig knakk broen. hades falt rett igjennom, og landet med stumpen først på trollet kubus. kubus mistet pusten og da var det over. hades reiste seg opp fra kubus, fyrte opp en ny røyk, og tok seg et drag mens han fortsatte ferden.

 

hades gikk videre og tok igjen brødrene på veien. endelig var de samlet igjen! de tre legendariske brødrene på sin ferd mot å handle nytt undertøy!

 

nå var de endelig framme hos vestkanten underwear! alle fikk omsider handlet nytt og rent undertøy. ett nytt undertøy til hver og en. de tok på seg det nye undertøyet, mens de pratet om hvordan dagen hadde gått og en ting ble de alle enige om – det skulle ikke lenger være 2 år mellom hver gang de kjøpte undertøy. og sikkert nok, så forsvant de svette skyene som hadde fulgt med dem i to år. og heretter ble de kjent som de tre velduftene brødrene som hadde knust trollet kubus.

 

og snipp snapp snute, så var dette eventyret ute!