Bestilling og Betaling

Hvilke betalingsmetoder godtar vuw.no?

Sist oppdatert: 11/28/18

vi godtar følgende betalingsmetoder:  vipps, paypal og bitcoin.

det er også mulig med oppgjør gjennom paypal express. det er en rask og sikker måte å forbigå oppgjør som gjest, og handle på nett. paypal har lagret alle dine detaljer, så alt du trenger er en e-postadresse og passord for å ferdigstille netthandelen trygt.

betal med bitcoin

bitcoin er en digital valuta som gir rask og sikker online betaling.

vi refunderer deg for hele nok-verdien av bestillingen etter og ha behandlet bitcoin-valutakursen når refusjonen er fullført. din tilbakebetaling vil bli utstedt ved hjelp av e-postadressen som er oppført på vuw.no-kontoen din.

Hvorfor har bestillingen min blitt avbrutt?

Sist oppdatert: 3/20/18

årsaker, dette kan være:

  • Manko(mangel, underskudd). Mest sannsynlig pga. mangel(utsolgt vare) på din størrelse ettersom  varen er blitt utsolgt før vi rakk å behandle din ordre.
  • Betalingsproblemer. Ikke godjent betaling. Pga. vi ikke var i stand til å verifisere dine betalingsdetaljer eller krasj mellom servere fra vedkommendes bank og våres.
  • Leveringsproblemer. Det kan hende du brått har lagt inn feilaktig eller ufullstendig leveringsadresse som vi ikke kunne behandle.

ved avbrutt transaksjon vil du bli belastet tilbake opprinnelig beløp. hvis din ordre, eller deler av den, blir avbrutt, blir du refundert for de avbrutte produktene.

 

Forhåndsbestille eller reservere produkt(er)?

Sist oppdatert: 3/20/18

du kan forhåndsbestille utvalgte produkter før de lanseres. kontoen din vil bli belastet til en rimeligere pris enn utsalgspris. vi kaller dette for «handle smart».

begynn med å finne produkt(er) du ønsker å forhåndsbestille. dersom produktbildet har et grønt felt der det står “forhåndsbestill”, så kan du forhåndsbestille produktet. dersom feltet er grått, betyr det dessverre at produktet allerede er utsolgt.

dersom produktet er tilgjengelig for forhåndsbestilling, kan du gå til produktsiden, velge størrelsen din og klikke “forhåndsbestill”. klikk deg gjennom til “kassen” og følg instruksjonene om forhåndsbestilling på skjermen.

vi sender ordren rett til deg så snart den lanseres.

Må jeg opprette en konto for å handle fra vuw.no?

Sist oppdatert: 3/20/18

nei, du trenger ikke å ha en konto for å sende inn en bestilling. det er ikke nødvendig hvis du bare vil sende en bestilling.

Kan jeg avbryte en bestilling?

Sist oppdatert: 11/28/18

du kan avbryte nettbestillinger, helt eller delvis etter at du har sendt inn en bestilling.
ta kontakt med oss innen 30 minutter og oppgi ordrenummeret. ordrenummeret finner du i e-posten vi sendte deg som bekreftelse.

så snart din kansellering er blitt behandlet vil vi sende deg en e-post med bekreftelse til adressen du brukte da du sendte inn ordren. du vil motta en refusjon for de avbrutte varene.