Hvorfor velge premium

tilbehøret til alle anledninger

tøy av bambus er perfekt til trening, daglig bruk og fine anledninger. bambus motstår klamring og gjør det enormt behagelig da det puster godt.

 

perfekt til vinter

bambus holder deg varm når det er kaldt og puster når det er varmt. med vår premium slipper du å tenke på å kle deg etter været.

 

luksuriøst alternativ

bambus er et luksuriøst alternativ i forhold til bomull. bambus absorberer fuktighet 4 ganger mer enn bomull. med vår premium vil huden din føles tørr og behagelig hele dagen. du trenger aldri mer å tenke på den ekle svetten.

 

luksuriøst mykt

bambusfibrene er uimotståelig mykt og føles ut som en kombinasjon av silke og bomull. bambus blir ofte sammenlignet med mykheten og den luksurisøse følelsen av cashmere.

 

perfekt til følsom hud

bambus er perfekt for deg med sensitiv hud. vår premium legger seg flatt mot huden, som begrenser irritasjon og sensitivitet.

 

vask av bambus

På grunn av det antibakterielle stoffet i bambus vil en vask på 30 grader tilsvare det samme som bomull på 60 grader. for fellesmiljøet hadde dette vært et kjempeløft om alle gikk over til bambustekstiler.

 

bambustekstiler blir mykere for hver vask og samtidig økes tørkeevnen vask etter vask. på den andre siden, så blir bomull stivt, grått og kjedelig.

 

på tide å prøve vår premium – det er uimotståelig deilig mot huden.